Το 2021 ήταν μια συνταρακτική χρονιά. Για την ακρίβεια για πολλούς συνανθρώπους μας ήταν μια καταστροφική – Θλιβερή χρονιά.

Η χρονιά σημαδεύτηκε στην έναρξη της από την επέλαση της Μήδειας. Ένα σπάνιο ισχυρό καιρικό φαινόμενο που βούλιαξε κυριολεκτικά την Ελλάδα στο χιόνι. Η Μήδεια ήταν τόσο σφοδρή που έντυσε στα λευκά ακόμα και την Ακρόπολη χαρίζοντας μια από τις ομορφότερες ημέρες στην ζωή των κατοίκων της Αθήνας. Δυστυχώς όμως άφησε πίσω της και πολλά προβλήματα αφήνοντας χωρίς ρεύμα σχεδόν ένα εκατομμύριο κάτοικους του λεκανοπεδίου για σχεδόν 15 ημέρες.

Το Μάρτιο η Χώρα μας γιόρτασε τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της από τον Τούρκικο ζυγό και ενώ το καλοκαίρι πλησίαζε σιγά σιγά μια μεγάλη κατάρρευση στον Ισθμό της Κορίνθου προκάλεσα τεράστιες ζημιές στις υποδομές του και αξίζει να αναφερθεί ότι παραμένει κλειστός ακόμα και σήμερα.

Η αποκορύφωση των τραγικών γεγονότων για το 2021 ήρθε στην καρδιά του καλοκαιριού.

Αρχικά ένας ιστορικός καύσωνας έκανε την επέλαση του και κυριολεκτικά έψησε ολόκληρη την χώρα για σχεδόν 10 ημέρες ενώ αμέσως μετά καταστροφικές πυρκαγιές κατέκαψαν Αττική, Εύβοια, και Πελοπόννησο αφήνοντας πίσω τους αμέτρητες εκτάσεις καμένου δάσους και χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις ολικά  κατεστραμμένα.

Στην πυρκαγιά της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Ιπποκράτειου πολιτείας η ομάδα Up Stories είχε την ατυχία να απολέσει και έναν στενό φίλο και μέλος της τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώτα, πατέρα 2 παιδιών και ενός από τους κορυφαίους τεχνικούς στον τομέα των drones στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο του Up Stories 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here