Προγραμματική σύμβαση για την αντικατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λ. Σχιστού, σε μήκος 1.250 μ. εντός του Δήμου Χαϊδαρίου (από Ιερά Οδό μέχρι τον Δήμο Κορυδαλλού), συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου Β. Ντηνιακός, οι οποίοι με την ευκαιρία συζήτησαν για το προγραμματισμό και την ωρίμανση νέων έργων που θα ακολουθήσουν.

Το έργο με προϋπολογισμό 176.500 ευρώ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια, ενώ παρόντες στην υπογραφή ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Α. Λεωτσάκος και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών Έργων Ε. Κοσμίδη.

Οι προβλεπόμενες εργασίες περιλαμβάνουν διάνοιξη τάφρου διέλευσης σωληνώσεων και καλωδίων, τοποθέτηση σιδηροϊστών, νέων βάσεων αγκύρωσης, φρεατίων ελέγχου, αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα φωτιστικά Led 80-110 W, αποκατάσταση οδοστρώματος κλπ.

Ο Γ. Πατούλης με αφορμή το έργο, επισήμανε ότι «η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει έμπρακτα στη βελτίωση και την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού» και ταυτόχρονα ενισχύει την οδική ασφάλεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here