Με την παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Θ. Λιβάνιου και του υφυπουργού Β. Σπανάκη, επ΄ ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων τους, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ.

Όπως αναφέρει η ΚΕΔΕ: «Στη συνεδρίαση θα παραστούν επίσης ο γενικός γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Μ. Γραφάκος, καθώς και εκπρόσωποι του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ανακύκλωση.

Κατά την αυριανή συνεδρίαση θα συζητηθούν επίσης μεταξύ των άλλων και τα εξής θέματα: Επαναφορά φόρου πετρελαιοειδών, τέλη σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου, η ΚΥΑ που αφορά στην ένταξη έργων εξοικονόμησης πόσιμου νερού (ΟΠΣ ΤΑ 2517080) στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τροποποίηση των διατάξεων του Ν.4440/2016 για την κινητικότητα και την παροχή σύμφωνης γνώμης του δημάρχου».

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και με τηλεδιάσκεψη και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ: https://kede.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here