Τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών θα εισηγηθεί ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, όπως ο ίδιος αναφέρει σε ανάρτησή του.

«Μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή. Ο Δήμος Αθηναίων θα φροντίσει με πράξεις, ώστε τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών να μην σβηστούν ποτέ από τη συλλογική μας μνήμη», τονίζει σε δήλωσή του ο Χάρης Δούκας στην ίδια ανάρτηση.

«Σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εισηγηθώ τη δημιουργία μνημείου για τα θύματα των Τεμπών», προσθέτει ο Χάρης Δούκας. «Ο Δήμος Αθηναίων ενώνει τη φωνή του με τη φωνή των πολιτών για την απονομή δικαιοσύνης», καταλήγει ο κ. Δούκας.

Σημειώνεται πως μετά τη «θύελλα» αντιδράσεων που προκλήθηκε για το σβήσιμο των ονομάτων από συνεργείο καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων λίγες ώρες μετά το πέρας του χθεσινού συλλαλητηρίου, το μεσημέρι της Πέμπτης (29.02.24) φοιτητές τα ξαναέγραψαν.

Συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου φοιτητές έγραψαν ξανά μπροστά από το μνημείο για τον Άγνωστο Στρατιώτη, τα ονόματα των ψυχών που «χάθηκαν» τη μοιραία νύχτα της τραγωδίας στα Τέμπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here