Με εξαιρετικά δυνατό βιογραφικό απο θέσεις πρώτης γραμμής στη τοπική αυτοδιοίκηση η επι 30 Χρονια εκλεγμένη στο δήμο Παλαιού Φαλήρου Βασιλική (ΒΙΚΥ) Ανδρικοπούλου. Δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος, μέλος της Ενωσης Συντακτών, Δημοτική σύμβουλος απο το 1994 μέχρι σήμερα, η ΒΙΚΥ Ανδρικοπούλου ήταν από τις πρώτες γυναίκες που έλαβε τηλεφώνημα να συμμετέχει ως Υποψήφια Περιφερειακή Συμβουλος Νοτίου Τομέα με την περιφερειακή Παράταξη “ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ” από τον Νικο Χαρδαλιά.

Έμπειρη, δυναμική και πρωτιστως αποτελεσματική κατέγραψε μια αξιόλογη πορεία στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου με επαναλαμβανόμενες εκλογικές νίκες και διετέλεσε πολλές φορές Αντιδήμαρχος σε νευραλγικούς τομείς! Θεωρείται το πρόσωπο που έκανε σπουδαίο πολιτιστικό έργο στο δήμο της κι ουσιαστικά επανίδρυσε την δημοτική Βιβλιοθήκη Π.Φαληρου ενώ επι Προεδρίας της λειτούργησε και δεύτερη δημοτικη Βιβλιοθηκη αμιγώς παιδική. Με σπουδαίες δωρεές που εξασφάλισε ανακαινίστηκε ριζικά ο μεγαλύτερος Βρεφονηπιακός Σταθμός του ΔΗΜΟΥ .

Υπήρξε για πολλά Χρονια το δεξί χέρι του π. Δημάρχου Παλαιού. Φαλήρου Διονύση Χατζηδακη-νυν βουλευτή κι ο ιδιος της εμπιστεύτηκε πολλές φορές την Αντιδημαρχία Διοίκησης & Οικονομικών Με τέτοια εμπειρία, τεχνογνωσια, δυναμική κι αποτελεσματικά η ΒΙΚΥ Ανδρικοπουλου είναι μια σημαντικη υποψηφιότητα που ολα δείχνουν πως θα παίξει δυνατά για την εκλογή της στη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ η οποία έχει ανάγκη απο γνωστες , έμπειρους αυτοδιοικητικούς , που έχουν δείξει έργο κι εργατικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here